onsdag 17. september 2008

Siden sist

Da har det gått noen dager siden kaninungen døde. Reaksjonene til ungene ble som ventet. Mye gråt og mange spørsmål om hvorfor og hva. Det ble mye forklaringer som måtte gjentas til dem. Men de har kommet seg nå.

Vi fikk kontakt med eieren på fredags ettermiddagen. Så i løpet av kvelden kom faren i huset og hentet kaninen. Han var glad for alt vi hadde gjort, men grudde seg litt til å fortelle ungene hva som hadde hendt. For håpet det gikk greit.

Hage: Stille og rolig i hagen for tiden. Pyntekosmosen, stokkrosen, rosebusken og høstfloksen blomstrer ennå, men ellers har de fleste plantene tatt høsten. Bortsett fra en hosta som kommer med knopper. Tar å flytter en og annen plante. Går rundt i hagen og planlegger neste år. Blir litt forandringer da vi skal ordne oss carport ved huset med terasse oppå og ved siden av. Har allerede ideer om beplantning rundt dette. :))

Forrige uke bestilte jeg en engelsk klematisbok. Og igår kom den på postkontoret. Fortet meg over og hentet den. Fikk ikke gjort så mye husarbeid etter det. 'An illustrated Encyclopedia of Clematis' heter den. Et flott oppslagsbok med oversikt over mange klematiser. Gleder meg til neste år. Har på følelsen av at det kan bli et klematisår. ;))

Ingen kommentarer: