lørdag 18. juli 2009

Stort prosjekt på gang.

Hage interessen har ikke vært så stor i år. Det har gått litt treigt. Men det blir da noen nye planter uansett. Det som har tatt tida i hagen i år er carport-prosjektet som vi holder på med. Papirarbeidet er nesten ferdig. I mellomtida har vi startet med å grave til så vi får lagt isolasjon, pukk og støp grunnlag. Det vi graver opp bruker vi til å jevne ut plenen med så den blir flatere. Tungt arbeid er det å få opp nedkjørt leire. Veldig god trim til armene. Vi passer på å ta bilder underveis. Så det blir lagt ut etterhvert.

Ellers så har hagelaget vært på tur i Stadsbygda og kikket på flere flotte hager. Masse fint og forskjellig å se. En hage med fint dam-/bekkanlegg, en hage med mye fuchsia og stauder,en gård med store steinanlegg og masse antikviteter i et par gamle hus. Så ble det en tur til Kystens Arv - museum og en rosehage ved den gamle prestegården. Vi avsluttet med en urtehage og en tur på Fenstad miljøplanter. En lang og trivelig dag i lag med flotte mennesker.

Har begynt å telle ned ukene til forumstreffet nå. Blir spennende å se alle de forskjellige hagene og kunne gjøre det sammen med andre som liker det samme som meg. Gleder meg masse til den helgen.

Ha en fortsatt fin sommer!

Ingen kommentarer: