onsdag 22. desember 2010

Ikke mye til haging dette året nei

Hadde så store planer for hagen dette året, men slik ble det ikke. Prioriteringene ble annerledes etter at mamma ble syk. Beskjeden om at hun hadde fått kreft som vi fikk ved månedsskifte jan./feb., var et sjokk og lite ante vi om hvordan månedene fremover skulle bli.

Det var samtaler med leger og pleiere. Flere runder med cellegift, for å operere kunne de ikke gjøre med den typen kreft. Smertene og kvalmen, håret som forsvant. Heldigvis hadde vi noen flotte dager sammen på hytta i påskehelga. Vi så at det gjorde godt for mamma å koble av og få litt sol i fjeset.

Våren og mai kom fort. Cellegiften hadde ikke hjulpet. Noe som vi hadde mistanke om selv siden hun hele tiden måtte ha mere smertestillende. Fra da av og utover sommeren gikk det fort nedover. Vi er veldig glade for at vi fikk til en ekstra tur på hytta utpå sommeren. Det var godt å være sammen der i finværet med hele familien. Flere hyttenaboer kom innom og hilste på også.

17. august var det slutt. Like etter at solen hadde stått opp, dro mamma videre til et bedre liv..................

5 kommentarer:

RandiF sa...

Kondolerer så mye. Av og til kan døden komme som en befrielse. Håper du får en god jul likevel.

Randines hageblogg sa...

Trist å høre om din mor, håper neste års hagesesong blir annerledes enn dette året.

God jul til deg og dine!

Frøya-Heidi sa...

Kondolere Vig, trist å miste noen så nære..

Ønsker deg en fredelig jul og ett godt nytt år!

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Trist å høre, godt at dere tross alt fikk noen fine dager på hytta. Ønsker deg alt godt i det nye året, kanskje hagelysten kommer etterhvert også...

vig sa...

Takk ska dere ha! Vi har det okei. Smil, glede og litt tårer. Har mange rundt oss som bryr seg.