søndag 7. september 2008

Mitt først innlegg i bloggen.

Da er jeg også igang med blogging. Blir spennende dette. Håper jeg blir fortrolig med det meste av ting som kan gjøres her inne. Kommer sikkert til å trenge litt hjelp underveis. Heldigvis er det eget innlegg på hagegal om det. Pluss at det er flere der som har litt mere erfaring med blogging enn meg.



Hagemessig:



Vi har tatt ned et bjørketre for et par dager siden. Har holdt på med avkvisting og oppkapping igår og idag. Det vart da litt ved og kompost av det. Og så ble det mye lysere ved gårdplassen. No blir det plass til en carport. Det skal bli godt.



Holder også på å ta bort et poppeltre i hagen. Masse arbeid! For dette treet har noen utrolige røtter. Det her er ikke gjort på en dag tror jeg.



Ellers så er blomstringen i hagen på slutten. Litt vemodig syns jeg, men også litt godt. Tenker allerede på hva som trengs å gjøres neste år. Skal ihvertfall plante mye mere løker i høst. Så får vi se om det blir tid til å ordne et nytt større bed. Greit å gjøre slikt på høsten syns jeg. Da kan man starte med blanke ark til våren. :))

3 kommentarer:

Aud sa...

Gratulerer med blogg ;-)
Her vil du nok trives sammen med oss andre gale.
Har satt deg opp på lista mi.

Mokki sa...

Heh... den ranunkelen er fra Zimtrade? Jeg hadde også kjøpt den lilla en gang og fikk sånn rosa - den var fin den men ikke helt det jeg hadde laget sammenplanting etter :)

Jeg klagde og fikk avslag på neste bestilling...

Anonym sa...

Gratulerer med egen hageblogg!
Jeg har satt deg opp i lenkesamlingen min over hageblogger - si ifra om du ikke vil stå der.