onsdag 21. oktober 2009

7 ting om meg selv.


Takk for award'n som jeg fikk, Frøya-Heidi! Her er 7 ting om meg selv:

1 - har funnet meg en nytt favorittblad som er svensk og heter Drömhem & trädgård. Den innholder både hagerelaterte artikler og interiørartikler. Og så har den mange flotte nettadressesider.
2 - er en skikkelig Margit Sandemo-fan. Holder på meg Isfolket akkurat no. Leser den for n'te gang. Like fasinerende for det.
3 - liker å hjelpe andre i hagen. Syns det er godt å gjøre hagearbeid sammens med andre.
4 - stjernetegnet mitt er vannmannen. Jeg har funnet et horoskop som jeg syns passer godt til meg. En ting som står der er hvilken blomst som er spesiell for meg - orkideè. En plante som jeg liker veldig godt, men som jeg ikke har fått ennå. Får vel ønske meg det til jul.
5 - på fritiden trener jeg shotokan karate. Trives veldig godt med både instruktører og treningskamerater. Det er et godt miljø i klubben vår. Har planer om å gradere til lilla belte til jul. Håper det går bra.
6 - er med i styret til Jonsvatnet hagelag. Det største hagelaget i Trondheim. Trives godt sammens med de andre i laget. I løpet av et år har vi ca 7 hagemøter, 2 hagevandringer og en hagetur.
7 - elsker å høre på musikk. Min favorittradiokanal er NRK3-MP3.
Sender award'n videre til :
Skriv ned 7 ting om deg selv. Og send den videre til 7 andre. Lykke til med award'n alle sammen!

2 kommentarer:

nefertiti sa...

Takker så mye for award :-)

Når bare helgen er omme, med bursdagsfeiring etc, så skal jeg kaste meg over oppgaven, også.
God helg!

Hege sa...

Tusen takk for tips og inspirasjon(bilde)! Jeg fant veien til albumet ditt..
Jeg må ta meg en tur i blomsterbutikken ja, men tenkte kanskje jeg skulle være "litt på forskudd" å vite litt hva som fantes.. er ikke alltid de i butikken kommer på alt :)
Klem Hege