mandag 19. oktober 2009

Oktober kom fort

Månedene i år har gått veldig fort. Tror ikke det finnes noen bremser på tida som fyker fremover. August og september kom og gikk før man nesten fikk sagt hagearbeid.

Men noe har man da fått med seg. Som den flotte helgen i Egersund der vi hadde forumstreff. Jeg traff mange flotte mennesker og fikk se noen utrolige hager. En veldig minnerik helg ble det på oss alle tror jeg. Nå får vi no se om vi i Trøndelag kan gjøre det like bra.

På hjemmefronten måtte vi gi opp å grave opp all jorda/leira selv. Det ble for hardt til ryggene våre. Dermed kom det en flott kar med gravemaskin og ordnet resten av gravingen. De tok også å la på duk, hadde på pukk og komprimerte det hele tilslutt. Herlig! Massen som ble gravd opp er no planert utover plenen, så her har jeg masse av nye muligheter.

Selve sålen til biloppstillingsplassen ble støpt torsdag i forrige uke. Og i helgen la vi godt med grus rundt det hele. Så i morgen blir det å legge duk der det skal bli bed. Og å bestille et lass med jord. Det blir nok mange runder med trillebåren. Men jeg gleder meg til våren når jeg kan ha "blanke ark" å starte med. Det skal bli godt.

3 kommentarer:

Elsa sa...

Det er ikke bare du som synes tiden går fort. Jeg synes de siste månedene har flydd avsted. Skal det fortsette sånn er det snart tid for våronn i hagen, og det før en er ferdig med høstarbeidet:-)

Marit sa...

Ja, en kan lure på hvor tiden egentlig blir av. Men nå er det høst, og det er godt å få gjort ting ute før det blir vinter for alvor. Ha en flott uke!

Frøya-Heidi sa...

Hei!

Siden du ikke har en ropeboks, sier jeg i fra her at det ligger en blogg award til deg i bloggen min :)